lørdag den 7. april 2012

DIY friendly plastic

 Friendly plastic, jep... her i den omvendte rækkefølge, blogger har fået nye udseende, og i den gamle version kom billederne altid i omvendt rækkefølge af, hvordan man uploadede... så vi begynder bagfra denne gang... Ungerne og jeg har leget med friendly plastic... det købes i stænger, ses nederst.. og varmes op på brødrister eller i en lille bordovn.. hold øje med det mens det smelter...
 Marie og jeg lavede bl.a ugler og Mads lavede perler og vedhæng til halskæder. PAS PÅ for det er MEGA varmt, når det er smeltet, så børnene kan  KUN lave det sammen med en voksen. Det er en god idé at dyppe fingerne eller evt redskaber i koldt vand inden man rører ved det smeltede plastik.

Plastikstykket er klar til at blive formet, når overfladen bobler en smule, og det ændre udseende. Prøv at søge på "friendly plastic" på youtube, så kommer der en masse klip med en venlig amerikansk dame, der meget gerne fortæller og lærer dig en masse teknikker. Du kan købe friendly plastic i hobbyforretninger. God fornøjelse.